TGTW gazpacho – een jaar later

Je zou het niet zeggen, maar het is inmiddels alweer een jaar geleden dat onze gazpacho gemaakt van waste tomaatjes het levenslicht zag. In dat jaar is er enorm veel gebeurd. We hebben met heel veel leuke mensen gesproken, op markten en festivals gestaan met ontzettend lekkere producten van afgedankte groenten (o.a. kimchi en panzanella) en keihard gewerkt om ons doel te bereiken: een product gemaakt van waste in de schappen van de supermarkt.

TGTW_flesje_s

De afgelopen maanden is het misschien wat stil geweest rondom Too Good To Waste. Dat komt omdat we ons vooral gefocust hebben op TGTW naar een hoger level te tillen. We hebben met veel potentiele partners gesproken, plannen gemaakt en onderzoek gedaan. Met resultaat!

We kunnen nog niet heel concreet zijn (jammer!), maar we kunnen wel zeggen dat we erg blij zijn met de route die we nu ingeslagen zijn. In de herfst zullen we dan ook met groot nieuws komen. En dan gaat het pas echt beginnen. Wij hebben jullie, fans van het eerste uur, dan heel hard nodig om dit samen met ons waar te gaan maken. Samen met jullie gaat het ons lukken om voedselverspilling aan te pakken en de lekkerste producten te maken.

Wordt vervolgd, dus stay tuned!

Pin It
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.