Too Good To Waste en Kromkommer gaan samen verder!

Mix it!

Samen sta je sterker. Dat is misschien cliché, maar het is niet voor niks zo: door je krachten te bundelen kun je vaak veel meer bereiken dan in je eentje. Zo ook als je gekke groente weer de keten in wilt krijgen en voedselverspilling wil tegengaan. De afgelopen tijd zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de vormgeving van ons initiatief. Nu mogen we eindelijk met trots en heel veel enthousiasme aankondigen dat Kromkommer en Too Good to Waste vanaf november 2013 samen verder aan de weg zullen timmeren! Dit gaan we doen onder de naam Kromkommer. Het vaste team zal bestaan uit Chantal, Jente en Lisanne.

krom06

Achtergrond

Too Good to Waste en Kromkommer zijn geen onbekenden van elkaar. De eerste ontmoeting was op het FoodGuerrilla event in het najaar van 2012. Daar werd contact gelegd en als snel zaten beide teams met elkaar aan tafel. Tijdens DAMn Food Waste (juni 2013) stonden Kromkommer en Too Good to Waste samen op een fotobooth op het Museumplein om aandacht te vragen voor voedselverspilling.

Samen in actie

Een wereld zonder verspilling van goed voedsel: dat is wat we willen. Het afgelopen jaar zijn we steeds verder naar elkaar toe gegroeid en leek het een logische volgende stap om nauwer te gaan samenwerken. De afgelopen weken hebben we uitgezocht hoe we dat willen gaan doen. Een spannende periode met veel brainstormsessies, meet-ups en uitzoekwerk. Inmiddels is er een duidelijk plan voor komend jaar en hebben we elkaar ook goed leren kennen. En nu mag iedereen het horen: we zijn er klaar voor om samen te knallen! Kromkommer en Too Good To Waste worden één!

Next steps

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: in januari 2014 starten we het jaar met een grote crowdfundingscampagne voor de Kromkommer productlijn. We hebben al geëxperimenteerd met 3 smaken en gaan nu een heus Kromkommer-assortiment lanceren, boordevol gekke groente. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Dat doen we samen met de Krommunity, met jullie. Wij zijn er in elk geval klaar voor!

Wij willen jou enorm bedanken voor al je steun en support aan Too Good To Waste. Wij hopen dat je met ons verder gaat op avontuur in deze nieuwe stap. Vanaf nu kun je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op www.kromkommer.com, www.facebook.com/Kromkommer en volg ons op @krommunity

Pin It
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.