Media love us

Natuurlijk staat het meest recente, bovenaan.

  • Trouw, 3 juli 2013, Ekotripper

Trouw, 3 juli 2013

  • OneWorld Magazine, nummer 6 2013. Ook digitaal via de site.

One world juli 2013

  • Hospitality Management “Hotel & Food & Beverage 2013”, juni 2013. Ook via de site.

Hosp man. juni 2013

  • Uitkrant, juni 2013. Artikel over Damn Food Waste, ook via de website

Artikel uitkrant juni 2013 (2)

  • Happi Food, 3 april 2013

Happifood3april2013

  •  Vrij Nederland, TGTW is uitgeroepen tot een van de radicale vernieuwers van Nederland! 6 maart 2013

Vrij Nederland 6 maart 2013

  • FoodPersonality, december 2012

Food Personality dec 2012

  • Vermelding in ‘Talking Dress’ van Marieke Eyskoot, november 2012, over eerlijke kleding en lifestyle.

  • Vermelding in “The Future of Food” van Adjiedj Bakas, oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Item in “Melk en Honing”,  19 oktober 2012. Kun je hier bekijken (vanaf 12 minuten).
  • FD, 22 oktober 2012. Ook hier digitaal te lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Volkskrant, 16 oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagblad Trouw, bijlage Tijd, 15 september 2012

 

  • Radar +, augustus 2012

Veel leuke websites schreven over de lancering van de TGTW gapacho op 28 augustus:

  • Too Good To Waste maakt gazpacho van geredde tomaten, via Culy.nl
  • No Waste gazpacho ziet levenslicht, via derestaurantkrant.nl
  • Too Good To Waste lanceert product van tomaten die weggegooid zouden worden, via foodholland.nl
  • Het antwoord op de vraag: Waar blijft de Nederlandse Supersoep? via foodlog.nl
  • Eerste soep van ‘geredde tomaten’ uit vuilnisbak, via AD.nl
  • Tomaten krijgen een tweede leven, via vmt.nl
  • Too Good To Waste redt tomaten, via zestz.nl
  • Boek: “Groen Leven – Zo doe je dat”, geschreven door de Consumentenbond (augustus 2012)

  • Algemeen Dagblad (29 augustus 2012)

Pin It