Team

Too Good To Waste is een grote verrassing. Het is namelijk het resultaat van een prijzenregen tijdens de Battle of the Cheetahs, een challenge voor jonge professionals over het oh-zo-grote-voedselvraagstuk, georganiseerd door het NCDO.

Ons team, wat zo groot was als een voetbalelftal, heeft 25.000 euro gewonnen om Too Good To Waste een vliegende start te geven. SCORE! Hieronder lees je wie de toko vandaag de dag runnen.

Het lot van TGTW ligt voornamelijk in de handen van:

Lotte van der Spek is doorgewinterd food marketeer bij The Food Agency, maakt in haar vrije tijd popsicles en gooit haar charmes wekelijks in de strijd om de productie van Too Good To Waste projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Chantal Engelen werkt haar hele leven al met eten en heeft een passie voor merken. Ze heeft een achtergrond in voeding en in consumentenwetenschappen. Chantal gelooft heilig in marketing 2.0, niet zo gek gezien haar job als social media marketeer. TGTW is haar bijdrage om de wereld een stukje beter te maken.

 

Georgina van den Berg is zo’n typische stille kracht die zorgt voor continuiteit binnen TGTW. Werkt als dietist bij Eetgemak, en studeert gezondheidswetenschappen.

 

 

Pin It